Workshops

Lijkt het u leuk om eens creatief bezig te zijn met vriendinnen, familie of collega's? Dan is een gezellige workshop bloemschikken bij Eldeco flowers echt iets voor u!

Wees zelf creatief

Ieder seizoen is er een leuke en leerzame workshop met een thema passend bij het jaargetijde. Het is een plezierige manier om samen creatief aan de slag te gaan met bloemen. In plaats van een bloemstuk te kopen, leert u met deze workshop om anders naar een bloemstuk te kijken en de eigen fantasie te gebruiken. En het is tenslotte toch ook veel leuker om uw bloemstuk precies zo te maken zoals u 'm wilt hebben?!


De workshop

De workshop begint altijd met een bakje koffie of thee, iets lekkers en natuurlijk de uitleg. Er staat een voorbeeldstuk klaar en Eldecoflowers zorgt voor alle benodigdheden. Het eindresultaat gaat uiteraard mee naar huis. Een workshop is mogelijk vanaf 6 personen en duurt circa 2,5 uur.

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden voor de invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. De workshops kunnen, in overleg, geheel naar eigen wens worden ingevuld. 

Agenda

Eerstvolgende workshops in 2021:

 

Voorjaars workshop:

-  Maandagavond 15 maart

-  Woensdagavond 17 maart

-  Donderdagavond 18 maart=vol

-  Vrijdagavond 19 maart

-  Zaterdagmiddag 20 maart

 

 Deze datums zijn geannuleerd i.v .m de bestaande Corona regels. Ik ga nu wel pakketten maken+instruktie voor de deelnemers dat jullie de krans zelf thuis kunnen maken of

dat ik de krans voor je gaat maken. Meer info ? Stuur mij een mail. Dan stuur ik de  laatste mail door van Dinsdag 23 /2

 

Locatie: CCG de Liemers 

                  Het Geerken 272

                    Westervoort

                 

 

Neem contact met mij op voor meer info en/of als u wilt deelnemen.