Workshops

Lijkt het u leuk om eens creatief bezig te zijn met vriendinnen, familie of collega's? Dan is een gezellige workshop bloemschikken bij Eldeco flowers echt iets voor u!

Wees zelf creatief

Ieder seizoen is er een leuke en leerzame workshop met een thema passend bij het jaargetijde. Het is een plezierige manier om samen creatief aan de slag te gaan met bloemen. In plaats van een bloemstuk te kopen, leert u met deze workshop om anders naar een bloemstuk te kijken en de eigen fantasie te gebruiken. En het is tenslotte toch ook veel leuker om uw bloemstuk precies zo te maken zoals u 'm wilt hebben?!


De workshop

De workshop begint altijd met een bakje koffie of thee, iets lekkers en natuurlijk de uitleg. Er staat een voorbeeldstuk klaar en Eldecoflowers zorgt voor alle benodigdheden. Het eindresultaat gaat uiteraard mee naar huis. Een workshop is mogelijk vanaf 6 personen en duurt circa 2,5 uur.

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden voor de invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. De workshops kunnen, in overleg, geheel naar eigen wens worden ingevuld. 

Agenda

Eerstvolgende workshops in 2021:

 Zaterdag 18 september:

 -10.30/13.00 uur+ 14.00 /16.30 uur

Zondag 19 september: 14.00/16.30 uur =VOL

Woensdag 22 september: 20.00/22.30 u. 

 Wil je met een groepje opgeven, kunnen we in overleg een datum afspreken.

 

 

- Locatie:  CCG de Liemers 

                    Het Geerken 272

                     Westervoort

 

 

 

 

 

 

 

                 

 

Neem contact met mij op voor meer info en/of als u wilt deelnemen.