Workshops

Lijkt het u leuk om eens creatief bezig te zijn met vriendinnen, familie of collega's? Dan is een gezellige workshop bloemschikken bij Eldeco flowers echt iets voor u!

Wees zelf creatief

Ieder seizoen is er een leuke en leerzame workshop met een thema passend bij het jaargetijde. Het is een plezierige manier om samen creatief aan de slag te gaan met bloemen. In plaats van een bloemstuk te kopen, leert u met deze workshop om anders naar een bloemstuk te kijken en de eigen fantasie te gebruiken. En het is tenslotte toch ook veel leuker om uw bloemstuk precies zo te maken zoals u 'm wilt hebben?!


De workshop

De workshop begint altijd met een bakje koffie of thee, iets lekkers en natuurlijk de uitleg. Er staat een voorbeeldstuk klaar en Eldecoflowers zorgt voor alle benodigdheden. Het eindresultaat gaat uiteraard mee naar huis. Een workshop is mogelijk vanaf 6 personen en duurt circa 2,5 uur.

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden voor de invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. De workshops kunnen, in overleg, geheel naar eigen wens worden ingevuld. 

Agenda

Workshops bloemschikken :

 

Met voorjaar /Pasen, herfst en Kerst.

Of met een speciale gelegenheid.

 

Ik werk met minimaal 6 personen en max. 12 personen per workshop. Zo kan ik iedereen de aandacht geven die hij of zij nodig heeft! 

 

 Wil je o.a. met een groepje vriendinnen of collega's aan een gezellige, creatieve workshop deelnemen dan  kunnen we in overleg een datum bespreken.

 

2024 Datums:

Voorjaars/Paasworkshops:

 

-Donderdagavond 21/3

- Zaterdagmiddag 23/3 = VOL

-zondagmiddag 24/3

 -maandagavond 25/3= VOL

 

Ben je geïnteresseerd , stuur een berichtje dan krijg je vrijblijvend de uitnodiging met alle informatie van de aankomende workshop toegestuurd.

 

- Locatie:  CCG de Liemers 

                    Het Geerken 272

                    6932MX/Westervoort