Over Eldeco flowers

 

 Ik, Ellen Ververgaert, ben de trotse eigenaar van Eldeco flowers. Een onderneming die is voortgekomen uit mijn grootste passie: de bloemsierkunst. Bloemen vertellen een verhaal, ze maken je blij en geven energie en kleur aan het leven. 

 

Gepassioneerd en vol liefde voor het vak maak ik al uw bloemstukken en decoraties op maat. Zowel voor particulier als zakelijk. Persoonlijke aandacht, advies op maat en goed overleg vind ik belangrijk.

 

Bekijk hier mijn portfolio 

 

Zijde bloemen spelen bij Eldeco flowers een belangrijke rol – zijde bloemen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. In de huiskamer, gang of hal, maar ook binnen uw bedrijf op de receptiebalie of de vergadertafels: Zijde bloemen zijn helemaal van nu, enorm duurzaam en de mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Behalve met zijde bloemen werk ik ook, op aanvraag, met echte bloemen, en geef hiermee ook workshops. In de workshops staan gezelligheid, persoonlijke aandacht, individuele vrijheid en een ruime keuze aan materialen centraal. 


Bent u geïnteresseerd? Ik bespreek graag de mogelijkheden met u of kom voor een vrijblijvend gesprek bij u langs.

 

 

- Ellen Ververgaert -