Over Eldeco flowers

 

 Ik, Ellen Ververgaert, ben de trotse eigenaar van Eldeco flowers. Een onderneming die is voortgekomen uit mijn grootste passie: de bloemsierkunst. Bloemen vertellen een verhaal, ze maken je blij en geven energie en kleur aan het leven. 

 

Gepassioneerd en vol liefde voor het vak maak ik uw bloemstukken, boeketten en decoraties op maat. Zowel voor particulier als zakelijk. Persoonlijke aandacht, advies op maat en goed overleg vind ik belangrijk.

 

 

Bekijk hier mijn portfolio 

 

Zijden bloemen spelen bij Eldeco flowers een belangrijke rol – zijde bloemen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. In de huiskamer, gang of hal, maar ook binnen uw bedrijf op de receptiebalie of de vergadertafels: Zijden bloemen zijn helemaal van nu, enorm duurzaam en de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Boeketten of bloemstukken, het kan allemaal. 

 

Abonnementen zijn ook mogelijk. Hierbij vervang ik naar uw wensen periodiek het bloemwerk voor een vaste prijs per maand. Neem vrijblijvend contact op als u hierin geïnteresseerd bent.

 

Behalve met zijden bloemen werk ik ook heel graag met echte bloemen en geef hierin workshops. In de workshops staan gezelligheid, persoonlijke aandacht, individuele vrijheid en een ruime keuze aan materialen centraal.

Voor meer details kunt u de workshop pagina bezoeken waar ook de geplande data staan.

 


Bent u geïnteresseerd? Ik bespreek graag de mogelijkheden met u of kom voor een vrijblijvend gesprek bij u langs.

 

 

- Ellen Ververgaert -